IngeBremnes_live4.jpg
 

Mellomspill

 
 
trees-691987_1280.jpg

BIO

 

Inge Bremnes lager populærmusikk på Nordnorsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte. Scener og festivaler Inge tidligere har spilt på inkluderer blant annet Rockefeller, Parkteatret, Samfundet i Trondhjem, Kazimier (UK), Norwegian Wood, Festspillene i Nord-Norge, Barentsspektakel og landsfinalen i Bandwagon. Våren 2017 mottok han statens kunstnerstipend.

Gjennom listinger av sine singler ”Sne” og ”Ka du håpa på” hos både NRK P1 og P3 har Inge høstet gode lovord med anmeldelse i Dagbladet, flere utsolgte konserter over hele landet, samt besøk hos flere av Norges største radioprogrammer.

I vår ga Inge ut sitt debutalbum "Mellomspill", og i den forbindelse la han og bandet ut på norgesturné. Sommeren og høsten er fylt opp av spilling over det ganske land, og innspilling av plate nr to er allerede godt igang. 

 

"Mellomspill er i det hele tatt en jævla interessant plate, og unge Bremnes, en utrolig interessant og fin musiker óg komponist." - Ole Morten Wilhelmsen - thewilhelmsens.com

 

BAND

Andreas Voie Juliebø - Trommer
Andreas L. Molde - Bass
Øystein Myrvoll - Keys
Eirik Hansen - Gitar

 
IngeBremnes_live01.jpg
 

Musikk

 
 
moerkgraa.jpg

Bilder

 

NYHETER

 
 
graa.jpg

VIDEO

landscape-731341_1280.jpg

Kontakt

 

Booking
booking@rambleon.no
+47 952 30 265

 

Michailoff Management
pettersen.edvard@gmail.com
+47 477 11 079